Vincent Wheeler bezocht onze shop, bekijk de video.

Nieuws

Sinds 1998 is Kieft & Klok gespecialiseerd in de in- en verkoop van Volkswagen en Porsche oldtimers. Vincent Wheeler bezocht de werkplaats en de showroom van Kieft & Klok in Renkum. Wil je ook een keer langskomen, wees welkom! Bekijk de openingstijden en route hier.

Kieft & Klok heeft connecties over de hele wereld die ons helpen deze schoonheden te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een Brilkever of een camper uit 1977 of iets anders, dan kunnen wij u helpen deze auto te vinden. Bent u op zoek naar een kant-en-klaar voertuig of een speciaal model voor restauratie, bekijk dan de te koop lijst op onze website. Staat het voertuig niet op onze site, stuur ons dan een e-mail (info@kieftenklok.nl) of bel ons op nummer +31 641 616 963, de kans is groot dat we je kunnen helpen!

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.