Volkswagen

Zeer zeldzame VW T2b hoogdak bestelwagen

€ 24950

Deel de pagina via:

Volkswagen

Zeer zeldzame VW T2b hoogdak bestelwagen

€ 24950

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T2b
Carrosserie
bestelwagen
Bouwjaar
1973
Motor
1800
Kleur
Lichtgrijs
Prijs
€24950

Zeer zeldzame VW T2b hoogdak bestelwagen

Af en toe komt er weer een mooie Volkswagen voorbij en dan denk je “hoe dan?”. Bij deze T2 is dat ook het geval. Wat een plaatje. Nog geheel origineel, nooit gerestaureerd en technisch tip top voor elkaar. Remmen nieuw. Bilstein schokbrekers rondom, goede banden, geen roest, alles mooi in de anti-roest wax, kortom een echte overlever. Deze bus heeft gewoon heel veel geluk gehad. Heeft waarschijnlijk nooit slecht weer gezien en er is altijd goed voor gezorgd. Een hoogdak bus met hoge schuifdak is al aardig uniek, maar deze heeft ook nog eens een sterke type 4 motor en dat zie je niet vaak. De bus is voorzien van Duits kenteken en is technisch klaar voor een nieuw avontuur. Foodtruck, verkoopwagen, servicewagen, aanvulling in een museum? De nieuwe eigenaar kan nog alle kanten op.

Een van de allerzeldzaamste T2 bussen , startklaar en ook nog eens poepieorigineel. Deze T2 hoogdak is echt iets unieks. NL kenteken kan uiteraard verzorgd worden.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Zeer zeldzame VW T2b hoogdak bestelwagen

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.