Volkswagen

Volkswagen T3 Westfalia, automaat

Deel de pagina via:

Volkswagen

Volkswagen T3 Westfalia, automaat

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T3
Carrosserie
camper, Westfalia camper
Bouwjaar
1980
Motor
2000 benzine
Kleur
Assuan bruin LH88
Prijs

Volkswagen T3 Westfalia, automaat

Prachtige “vroege” VW T3 camper, een Westfalia Joker. Het betreft het 1e model T3 met nog een luchtgekoelde motor en blikken koelroosters op de achterste hoeken. Deze camper is nieuw verkocht in Nederland en heeft jarenlang in een prive-verzameling gestaan. De vorige eigenaar heeft hem bij Jaap Bergman helemaal fris laten maken met nieuwe banden, vloeistoffen, motorbeurt ed, zodat deze weer vakantieklaar was. Alles is nagekeken en waar nodig in orde gemaakt. Absoluut geen roest en van binnen en buiten verkeert hij in nieuwstaat. Zelfs de originele onderhoudsboekjes zitten er nog bij. Er zit zelfs ook nog een oude “jaren 80” voortent bij. Deze VW Westfalia rijdt als een droom, de automatische versnellingsbak is echt een genot. Met deze camper kan je met een gerust hart op vakantie.

Dit is echt één van de beste VW T3 Westfalia campers die je op dit moment te koop zult zien staan. Waar vind je nog een originele Nederlander, met zelfs nog deonderhoudshistorie erbij en zonde roestproblemen? Wij hebben hem. Word jij de nieuwe trotse bezitter?

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Volkswagen T3 Westfalia, automaat

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.