Volkswagen

Volkswagen T3 Caravelle GL

Deel de pagina via:

Volkswagen

Volkswagen T3 Caravelle GL

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T3
Carrosserie
kombi
Bouwjaar
1989
Motor
2100
Kleur
Marine Blauw
Prijs

Volkswagen T3 Caravelle GL

Een bijzonder nette, strakke en roestvrije in originele staat verkerende T3 Caravelle 2.1 GL 82Kw bomvol opties. Alle boekjes, documentatie en keuringsrapporten met Km-standen erbij aanwezig. De auto uit Spanje is afkomstig van de 1 e eigenaar. De auto is daar ook destijds nieuw geleverd in Zuid-Spanje (Murcia) Met slechts een kilometerstand van 125.000km.

Voorzien van Nederlands kenteken. Instappen en genieten maar. Ideale auto om lekker met familie en vrienden mee op pad te gaan. Vlotte en comfortabele bus!

Uitgelicht

Met een kilometerstand van slechts 125k!

Een bezoek van Vincent Wheeler aan K&K

Boekjes, documentatie en keuringsrapporten aanwezig

Contactformulier

Onderwerp: Volkswagen T3 Caravelle GL

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.