Volkswagen

Zeldzame “Salesflap” Spijlbus

€ 65000

Deel de pagina via:

Volkswagen

Zeldzame “Salesflap” Spijlbus

€ 65000

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T1
Carrosserie
bestelwagen
Bouwjaar
1962
Motor
1500
Kleur
Donker olijfgroen
Prijs
€65000

Zeldzame “Salesflap” Spijlbus

Extreem zeldzame servicewagen. Althans wij hebben nog nooit een 2e gezien. Door AMAG Zwitserland (de Pon van Zwitserland) omgebouwd als volledig ingerichte servicewagen. Met diverse opbergruimtes, stroompunten, bankschroef, lampentester ed. Slechts 88000KM sinds nieuw. Nooit gerestaureerd. Nog compleet met de militaire verlichting, lederen kaartentassen ed. Technisch ook helemaal top en klaar om te gebruiken. Ook super om spulletjes uit te verkopen. Vanwege zijn zeldzaamheid en conditie €65000

Uitgelicht

Met bankschroef

Omgebouwd als volledig ingerichte servicewagen. Met diverse opbergruimtes, stroompunten, bankschroef, lampentester ed.

Een bezoek van Vincent Wheeler

lederen kaartentassen

Nog compleet met de militaire verlichting, lederen kaartentassen ed. Technisch ook helemaal top en klaar om te gebruiken.

Contactformulier

Onderwerp: Zeldzame “Salesflap” Spijlbus

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.