Volkswagen

Ruige VW T2 bus met schuifdak!

€ 22500

Deel de pagina via:

Volkswagen

Ruige VW T2 bus met schuifdak!

€ 22500

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T2b
Carrosserie
kombi
Bouwjaar
1977
Motor
1600
Kleur
bruin
Prijs
€22500

Ruige VW T2 bus met schuifdak!

Wat een dikke bus is dit zeg! Heeft alles wat je nodig hebt. Voorzien van een groot stalen schuifdak voor je safari trips of gewoon voor op een zonnige dag. Er zitten ook off-road banden op, handig als je eens van de verharde paden afwijkt. Mocht je toch te ver van huis zijn geraakt, dan is deze mooie bus ook nog eens voorzien van een groot 2 persoons bed waarin je comfortabel kan slapen, om zo de volgende dag je avontuur uitgerust te kunnen voortzetten. Het interieur is heel netjes en schoon. Je kan er zo mee op vakantie. Verder is deze VW T2 bus nog voorzien van een origineel dashboardklokje (duur accessoire), snelschakel versnellingspook, toerenteller en een sportstuur. ZIjn 1600cc motor loopt zeer goed en is eenvoudig in onderhoud. Mocht je er ooit problemen mee krijgen, overal in Europa kan je wel met dit type motor terecht. Verder is de lak nog origineel, je ziet dus wat je koopt. Geen verborgen plamuur of slecht gerepareerde schades. Het is gewoon een mooi busje met gebruikssporen. Hier kan je nog jarenlang mee vooruit.

Zoek je een stoer VW T2 busje, voor dagtripjes, woon-werkverkeer en roadtrips? Dan is dit misschien de camper voor u. Voorzien van USA papieren. NL kenteken kunnen we voor u arrangeren.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Ruige VW T2 bus met schuifdak!

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.