Volkswagen

Prachtige Italiaanse Karmann Ghia Type 34 coupe

Deel de pagina via:

Volkswagen

Prachtige Italiaanse Karmann Ghia Type 34 coupe

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
Karmann Ghia
Carrosserie
coupe-sportwagen
Bouwjaar
1963
Motor
1500
Kleur
Turquoise
Prijs

Prachtige Italiaanse Karmann Ghia Type 34 coupe

Schitterende Karmann Ghia coupe Type 34 “razor edge”. Prachtige auto in een fantastische kleur. Vroeg model t34 Ghia met drukknop lichtschakelaar. Door de vorige eigenaar liefdevol en met oog voor detail en originaliteit gerestaureerd. Zijn motor loopt perfekt. Schitterend chroomwerk, prachtig interieur en als kers op de taart een Becker “Monte Carlo” autoradio. Nergens roest te zien, perfecte passingen van deuren en motorkap/ kofferklep. Kijkt u maar eens naar de fotos om te zien hoe perfect deze Karmann Ghia type 34 is. Voorzien van Italiaanse papieren. Nederlands kenteken in overleg.

Misschien is dit wel één van de mooiste vroege Type 34 Karmann Ghia’s die er op dit moment te koop staan. Grijp je kans. Inmiddels toch wel een hele bijzondere en zeldzame Volkswagen, helemaal in deze staat.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Prachtige Italiaanse Karmann Ghia Type 34 coupe

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.