Volkswagen

Originele VW T2b Westfalia Berlin camper

€ 35000

Deel de pagina via:

Volkswagen

Originele VW T2b Westfalia Berlin camper

€ 35000

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T2b, Westfalia
Carrosserie
camper, Westfalia camper
Bouwjaar
1978
Motor
2000
Kleur
dakotabeige
Prijs
€35000

Originele VW T2b Westfalia Berlin camper

Deze T2 Westfalia kennen we al sinds 2007. In dit jaar hebben we deze camper voorzien van nieuwe lak, rubbers, daktent en bekleding en is deze technisch in orde gemaakt. Toen we de bus klaar hadden, vroeg de klant ons om hem weer “oud” te laten lijken. Aan de buitenkant hebben we toen “patina” gecreëerd. Deze vorige eigenaar heef er met veel plezier in gereden en heeft hem in 2018 ingeruild op een andere VW klassieker. In 2018 heeft deze Westfalia Berlin weer een nieuw baasje gevonden die hem met veel plezier tot 2023 heeft gereden. Kortom deze camper is een bekende van ons en heeft tot dusver bewezen betrouwbaar te zijn. Zoek je een camper waar je zorgeloos mee op vakantie kan gaan, dan is dit misschien de juiste voor u. Voorzien van kooktoestel, draaistoel, 4 slaapplaatsen voor volwassenen en een origineel hangmatje voor een kindje. Ook zit er een spoelbakje in en een 220V aansluiting. Als extra luxe is er een DVD speler destijds ingebouwd die nog prima werkt, gezellig voor een regenachtige dag! Qua motor zit er een sterke type 4 motor in met 2000cc, aan de voorzijde schijfremmen met rembekrachtiging en 4 gordels voor extra veiligheid. Het enige wat je aan deze T2 camper moet doen is je spullen erin laden en mee op vakantie gaan. Leuk vooruitzicht toch?

Deze Volkswagen T2b Westfalia Berlin is klaar om te gaan. Voorzien van Nederlands kenteken en zal een servicebeurt krijgen voor aflevering. Aantrekkelijke prijs!

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Originele VW T2b Westfalia Berlin camper

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.