Volkswagen

Gekocht van de 1e eigenaar. 1966 robijnrode VW Kever 1300

€ 16950

Deel de pagina via:

Volkswagen

Gekocht van de 1e eigenaar. 1966 robijnrode VW Kever 1300

€ 16950

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
Kever
Carrosserie
sedan
Bouwjaar
1966
Motor
1300
Kleur
robijn rood
Prijs
€16950

Gekocht van de 1e eigenaar. 1966 robijnrode VW Kever 1300

2 jaar geleden kochten we deze schitterende originele kever 1300 in Californie van de 1e eigenaar. Sinds 1994 heeft deze stilgestaan. Het is een echte tijdscapsule. Alles is samen oud geworden. Ook is deze volledig gedocumenteerd. Nieuw is deze heerlijke kever verkocht via Garden West Motors in Westminster Californie. Het originele voertuigmapje en kentekenplaat lijst van deze dealer zitten er nog bij! Ook zit de originele aankoopfactuur/ windowsticker er nog bij. Hier staat wederom de naam van de VW dealer op en welke opties er destijds besteld zijn. De extra opties op deze robijnrode kever zijn: ruitensproeiers, beklede zonnekleppen, dashboard hendel voor de passagier en alarmverlichting. De kever met deze opties werd destijds gekocht voor een slordige $1751,95. Niet voor te stellen dat je voor dit bedrag een kever in de USA kon kopen. Inclusief transport! In de USA zijn er later ook EMPI twin-vents toegevoegd.

Een jaar geleden besloten we hem toch maar voorzichtig aan te pakken met het doel conserveren en niet restaureren. De motor heeft een beurt gehad. Brandstofslangen en filters zijn vervangen met als resultaat dat deze weer prima loopt. Ook hebben we nieuwe raamrubbers met chromen lijsten geplaatst, een hemel gemonteerd, nieuwe hoogwaardige tapijtset gemonteerd en is de robijnrode kever grondig gereinigd en heeft de koets een anti-roest behandeling gekregen om zo de patina te conserveren. Het is zelfs voor ons een unieke vondst. Stel je voor, een kever vinden van de 1e eigenaar, met alle boekjes er nog bij, dat is echt heel bijzonder.

Bijelkaar is er toch stiekem weer een behoorlijk bedrag in deze vw kever gaan zitten. Wat moet er nog gedaan worden. De remmen dienen nog aangepakt te worden en dan kan deze Volkswage kever weer de weg op. DIt kunnen we voor u tegen meerprijs verzorgen.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Gekocht van de 1e eigenaar. 1966 robijnrode VW Kever 1300

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.