Volkswagen

Californische VW Spijlbus T1 deluxe 13 ramen

Deel de pagina via:

Volkswagen

Californische VW Spijlbus T1 deluxe 13 ramen

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
T1
Carrosserie
deluxe
Bouwjaar
1966
Motor
1600
Kleur
Groen
Prijs

Californische VW Spijlbus T1 deluxe 13 ramen

In de beginjaren van het nieuwe millenium importeerden wij bij Kieft en Klok zeer veel Volkswagen busjes uit Californie. Dit is er één van. In 2004 door ons naar Nederland gehaald en pas weer overgenomen van de vorige eigenaar. Poepieorigineel. Hier en daar een keer bijgewerkt, maar verder een hele mooie en bovendien gezonde spijlbus. Het Betreft een Volkswagen T1 deluxe met 13 ramen. De 13 ruiten bus is eigenlijk een samba met de M130 code (Sambadak delete), dus je hebt alle extras van een samba bus, maar geen vouwdak en dakramen. Een deluxe is uitgevoerd met sierlijsten op de bumper en carrosserie, chromen VW embleem op de neus, klokje in het dashbaord, chromen asbak, chromen ring in de teller en een wolfsburg logo claxonknop. Verder heeft deze achterin nog “jailbars”, deze buisjes zorgden ervoor dat je koffers veilig opgeborgen konden worden. Het busje loopt fantastisch. Klein beetje werk nodig aan remmerij omdat deze meer dan 10 jaar heeft stilgestaan. Dit kunnen we uiteraad voor u in orde maken.

Prachtige originele en onverprutste VW T1 spijlbus deluxe bus. Zo vinden we ze niet vaak meer. Deuren en kleppen sluiten mooi, mooie naden en een keihard roestvrij chassis. NL kenteken aanwezig.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: Californische VW Spijlbus T1 deluxe 13 ramen

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.