Volkswagen

1978 VW Golf Mk1 oer GTI, stalen bumpers

€ 29500

Deel de pagina via:

Volkswagen

1978 VW Golf Mk1 oer GTI, stalen bumpers

€ 29500

Deel de pagina via:

Details

Merk
Volkswagen
Model
Golf GTI
Carrosserie
coupe-sportwagen
Bouwjaar
1978
Motor
1600
Kleur
diamantzilver L97A
Prijs
€29500

1978 VW Golf Mk1 oer GTI, stalen bumpers

Ooit was er het allereerste model van de Golf GTI. Echt het allereerste model, nog met de stalen bumpers, ronde tellers, Spucknapf stuur, de kenmerkende geruite stoelen en als je nog meer geld had, bestelde je er baby ATS velgen bij. Nou, laten we nu exact zo een model hier hebben staan. Een echte oer GTI, één van de allereersten. Dat er uberhaubt nog één bestaat is al een wonder. De meeste zijn platgereden, doorgeroest of kapot getuned. Deze verkeert nog in een mooie originele en ongeschonden staat. Hij is nog nooit gerestaureerd, er is nog nooit aan gelast en zelfs de lak is nog voor een groot deel nog origineel! Nieuw is deze Golf GTI in de buurt van Parijs verkocht. In een later stadium is deze vertrokken naar Portugal. Daar hebben wij hem gevonden. Jarenlang droog weggezet in een prive collectie. Wij hebben de auto weer fit gemaakt voor de straat. Nieuwe vloeistoffen en filters, nieuwe brandstofslangen en injectoren, nieuwe brandstofpomp, multiriem, remmen, banden accu, noem maar op. Alles is aangepakt. Zijn originele 1600 EG motor (matching #) loopt als een zonnetje. Het interieur is eveneens nog geheel origineel en ziet er bijna als nieuw uit. Qua papieren zit er een Volkswagen Certificaat bij, welke bevestigt dat de motor origineel is en de Portugese papieren (oude en nieuwe versie) zitten er ook nog bij.

Wie zoekt één van de meest ongeschonde Golf GTI’s van het eerste uur? Grijp dan nu echt je kans. Zoiets ga je echt niet snel meer vinden en restaureren kost veeeeeeel meer.

Uitgelicht

Contactformulier

Onderwerp: 1978 VW Golf Mk1 oer GTI, stalen bumpers

Naam(Vereist)

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.