Kieft & Klok expert in restaureren.

Service

Sinds het begin van Kieft & Klok restaureren we ook klassieke Volkswagens, in het begin met name Kevers en T1/ T2 busjes en campers maar nu ook alle overige modellen. Of het nu gaat om een geheel originele restauratie van een 21 ruiten Samba spijlbus T1 of een Brilkever, wij helpen u graag!

Service.

Voor al uw reguliere onderhoud en voor elke reparatie aan uw klassieke Volkswagen kunt u bij ons terecht. Inmiddels sleutelen wij ook al aan de T4 bus, California camper en de VW Golf Mk1 en Mk2 , dus ook voor deze modellen kunt u bij ons terecht.

Gevraagd: Volkswagen en Porsche oldtimers.

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen?

Denkt u erover om uw klassieke  Volkswagen of Porsche te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn geïnteresseerd in T1, T2 en T3 busjes en campers en maar ook  in een bril of ovaal kever, 1303, 1302 Kever en bijvoorbeeld ook in een Karmann Ghia. Qua Porsche hebben we vooral interesse in de 914, 365, 911 en 912 modellen. Zowel in de coupe versie als de targa modellen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u mailen naar info@kieftenklok.nl of bellen naar +31 641 845 859.